Planene for i dag

hallo! 
jeg har laget meg en plan for hva jeg skal gjør i dag. når jeg kommer hjem skal jeg øve til naturfagsprøve som er til i morgen, bake muffins og se på blue valentine en utrolig bra film. tror valentine's dag min blir slik i år hvis det ikke sjker noen forandringer :) åhr ser frem til å komme meg hjem nå!! vil bake er så lenge siden har hatt noe godt..  hehe og ønsker alle dere der ute en riktig fin valentine's dag! kos dere masse!♥ 

 
 - Har dere planer for i dag ? 


Lose your soul

jeg har fått en eller flere sanger på hjernen i det siste og det er Dead Man's Bones sitter å hører på de om og om igjen for jeg synes sangene er så bra'e. så når jeg først har fått en sang på hjernen som jeg virkelig liker, kan jeg hører på den vær dag + opptil flere ganger på en dag :D og får opp masse tanker nå jeg hører på den musikken som jeg ikke kan beskrive åssen det er. Det finns ikke ord til det, er alt fra positive til negative tanker jeg får. Men synes sangen er såå fin!!   Håper alle får en riktig fin kveld!

 

 oh,

you're gonna lose your soul, tonight.

you're gonna lose your soul,

you're gonna lose your soul,

tonight, tonight.

oh,

you're gonna lose control, tonight.

you're gonna lose control,

you're gonna lose control,

tonight, tonight, tonight.

[barnekor]

i get up in the morning

to the beat of the drum

i get up to this feeling,

keeps me on the run.

i get up in the morning,

put my dreams away,

i get up, i get up, i get up again.

Read more at 


Gangster Squad

Søndag den 13. januar var jeg på kino med noe kamerater, gledet meg som en ung til å se Gangster Squad. Synes traileren så bra ut så jeg gledet meg som en unge til å se den sammen med de andre! :) Filmen handler om et sted i Los Angeles i 1949. Om Politikorpset LAPD kjemper en tøff kamp for å beskytte byen mot amerikansk østkyst-mafia i dette storslåtte gangsterdramaet med Ryan Gosling, Sean Penn, Josh Brolin og Emma Stone. kan anbefalen denne om du liker Drama / Gangsterfilm kunne gjerne sett den igjen på kino. Noen som har sett den ?

//Google// synes filmen var rå! :) 
24. september

I går  kjeda jeg meg ekstremt mye på skolen vi hadde deigne time og matte og slutten av timen skulle vi ut å tegne hus har noe oppgaver som vi skal livere inn, men det gadd ikke jeg for det var så kaldt og det blåste så jeg ble inne og tegnet etter paul som er fra en film synes han er så søt og elsker den filmen så mye! ♥ ellers så var jeg bare i byen og snakket med folk :)  og i dag har det bare vært skole og tenkte jeg skulle slappe av litt er så trøtt og er lei av være. Det gjør meg så trøtt. Men tenkte jeg skulle legge bilde av han og den jeg tegnet og ble ikke ferdig med den men men :) 

paul♥ slik ble den og er en del feil med den men men :) 

R +  sett filmen før ? :)
R +  synes om tegningen ?


helg!

Endelig helg!! :D men har ikke noe planer så for bare se hva som skjer, kjeder meg litt så for se om jeg finne noe jeg kan gjør :)  og har ikke så mye å si om i dag en at jeg ble ferdig med å tegne den planten som jeg begynte i går og her er da resultate åssen den ser ut nå :) 

ØNSKER DERE ALLE EN RIKTIG GOD HELG !!! :D 

R + Skal gjør i helga ? 
 


godt å komme hjem

Må si det har vært en koselig tur ned til danmark, og båt turen gikk fint :) så gikk alt fint,jeg kan ikke beskrive min tur ned ditt. Har hatt det så utrolig moro og var kjempe morsomt å se strand var utrolig fint likte den plassen kjempegodt og var deilig å bade også, bada  2 ganger like moro som alltid. og vi var to dager i fårup det var gøy, vi tok det meste som var der, likte spesielt lynet den var gøy!! og vi var ute å kikket på ting som var der og det jeg kjøpte legger jeg ut senere :)  som sakt så har det vært en fin tur, det er en tur jeg ikke vil glemme ♥

er utrolig fint !

kunne tenkt meg reise ned ditt flere ganger 


savner den plassen!!

lynet ♥ aner ikke hvor mange ganger vi tok den 


blokhus

hadde en fin tur der nede :) 
 

R +  Noen av dere som har vært i danmark i sommerferien ?


 


kattungen

han er utrolig søt!  c: 

♦ dere har gjort i dag ? 
♦ synes om bildene ? 


 


Hvil i fred !

Lørdag den 30 juni 2012  
Det er en dag jeg ikke kommert til å glemme, Den siste gang jeg ser han. Den siste gang jeg koser med han. Den siste gang jeg kysser han. det er den dagen jeg så hadet til han. Men en ting jeg vet er at han har det mye bedre nå en for noen minutter siden, han gjorde ikke noe annet en å hylte og skalv. Dagen i dag er alt for tung og trist jeg orker ikke å gjør en ting. tårene kommer bare hele tiden og har det alt for trist selv om jeg tenker at han har det mye berde nå. lille pluto ble bare 6 år gammel

har hatt mange gode minner med denne lille søttingen ♥  
du vil alltid være i mitt hjerte, selv om jeg ikke kan se deg lenger så vil du alltid være her ! 

 

 

Hvil i fred lille venn! ♥ ♥


Prinsesse-cupcakes

I dag har camilla regina vært hos meg, det var kjempekoselig. har gjort mye rart :) som foreksempel så har vi bakt cupcakes. var utrolig gøy, men det ble veldig mye gris overalt, hehe må neste regne med det. og det ble litt krusedull da vi skulle blande konditorfarge, haha den enne var veldig ekkel. Men nå tenkte jeg skulle øve litt til nynorsktentamen og så legge meg etter på blogges. :)  

vi er flinke :) de var gode :) 


Her er oppskriften på prinsesse-cupcakes 

250 g smør         6 dl hvetemel
4 dl sukker          3 ts bakepulver
4 store egg         2 ts vaniljesukker 
2 dl melk 

Pisk smøret til det er luftig, og pisk så inn sukkeret 
til du får en luftig, smørkrem. Pisk inn eggene, ett 
om gangen. Bland mel, vaniljesukker og bakepulver
sammen og sikt det ned i smørkremen vekselvis med melken.
Bruk mikser, men ikke pisk lenger enn nødvendig for å få røren godt blandet.

fordel røren i muffinsformer til de er ca 3 / 4 fulle.
stek midt i ovnen ved 175°C i 20-25 min.  


3. Mars !

Hei folkens! 
idag er det to år siden jeg var i oslo å så på tyske bandet Tokio Hotel! å tenker at det er to år siden det er helt sykt, lett å se at tiden flyr av gårde. jeg savner den dagen utrolig mye kunne ønske jeg kunne spole tilbake.Det var en utrolig bra konsert! ♥ jeg koste meg i vært sekund, det var en stor opplevels for meg :) 

3.3.2010 var en stor dag for meg !! 
og dag skal jeg bare slappe av.. nytte dagen før 5 mars (skole igjen ._. ) huff.....

Ha en super dag ! !


- Var du der ? 
- skal i dag ?? :) 


min lille samling

Heisann!
om min lille samling av Parafymer og Neglelakker. Det er noe jeg ikke kan leve uten tror jeg, hihi. skulle gjerne hatt flere av begge deler, det er noe jeg virkelig elsker! :)   

Vil ha flere :) 


- Er du samlemani ? 
  


mine ord, mine tanker

hei folkens! 
jeg har tenkt jeg kunne skrive litt om dyreplager! selv om jeg har skrevet litt om det for en stund tilbake, men jeg vil bare få det ut. hvis jeg først snakker med en person om sliker ting så kan jeg sitte i mange dager å tenke på det. 
Hva skal vi med ekte pelsvest,pelsjakke, pelspledd, osv..? at vi mennesker kan være så jævlige mot dyr. De vakkre skapningene, de er mye finere i skogen en at det skal være et plagg på et menneske. Pelsvest er så stygt at det går ikke ann tenk på de stakkars dyra som blir mishandla. Jeg er så irritert at noe folkt ikke kan forstå det, hva med hvis jeg skulle mishandla noen de var glad i?? ... kan jo like godt mishandle mennesker som et dyr!  jeg blir så forbanna og irritert.. ååå. Skjønner ikke hva folk tenker..  men jeg vil ikke snakke om det er så irriter det koker over snart.  kunne sakt så mye mer .. 


//Google// 
  
- Hva synes dere om ekte pelsvest ?     


Sønner av Norge!

Hei folkens 
i går kveld så jeg på Sønner av Norge. haha jeg kan ikke noe annet end å le, den er utrolig morsom likte filmen.
Men den kunne sikkert vært mye bedere :) Synes den var bra for det om! Jeg kan anbefale denne filmen for de
som liker å se på: Dramatiske scener og seksuelle skildringer som kan virke forstyrrende på barn under 11 år,
gjør at filmen får 11-årsgrense.  

//Google// 


Her kan du se trailer - «Sønner av Norge»

Sønner av Norge" er en film om opprør, pønkrock, drabantbyhelvete, og konflikten mellom hippier og pønkere. Men mest av en historie om uvanlig far-sønn-forhold, og styrken i de båndene vi av og til gjør vårt beste for å rive over.

 

- Har du sett den ?? 

My new friend

Hallo alle sammen! ♥ 

i går fikk jeg meg en nye venn, som var utrolig skjønn. en hamster det er en stundsiden jeg har hatt hamster. 
den er utrolig liten og søt, bilde ble veldig uklar men fikk ikke noe bedre og nå sitter jeg og tenker på å finne ett navn til henne :) 


   Ønsker alle en riktig fin kveld videre  ♥ 

- har dere noen forslag til hva den kan hete /et jente navn ? 
 


bilder!

hei hei! da var jeg hjemme igjen, etter en utrolig helg som har gått alt for fort. men men, jeg kan jo si litt om konserten.

KONSETREN VAR HELT RÅÅ!!! det er det første jeg kan si :)  da jeg sto utenfor følte jeg meg rar og hvorfor skulle jeg stå utenfor hvallhall.. det var helt uvrikelig for meg at jeg skulle se Rammstein for første gang. Det tok ikke så lang tid før jeg var inne, og stillte men i midten i mens jeg venter spent til å se de, men først spilte oppvarmingsband de var faktisk brae og het: Deathstars etter di var ferdig med å spille noen låter tokk det ikke lang tid før rammstein kom etter deathstars var ferdige.konserten var kjempe bra. Lys showe var bra fyrverkerie var også kjempe bra og bare se de var joo moro!! 
det er det tøffeste jeg noen sinne har sett. vil gjerne se de flere ganger :)  
det er en konset jeg virkelig kan anbefale dere :)  og på slutten sa till lindemann  på norsk ''vi elsker dere, tusen takk''

- var du der ?
 


Bilder fra i dag

hei igjen! 
ja det skjedde en del galskap i dag kan jeg si, hehe.. Det var utrolig koselig å treffe camilla igjen, har hatt det utrolig gøy og koselig :) sått å game, og var ned i sentere :)
GOD NATT!!   


Beautyblender

  

- hva skal du i dag ?? :) 

 


Happy valentine's day <3

hallo:) 
i dag er det valentins dag har hatt en fin valentins dag i dag. ♥
stille og fredelig. Er ganske fornøyd i dag for jeg fikk min t-shorte :D
 
Håper alle har hatt en fin valentine's dag ♥ 

 


Innkjøp

jeg og mamma skulle til sørlandssentere så fikk kjøpt meg noe
innkjøp ønsker alle en fin kveld videre 

 


Morsdag

god dag  

i dag er det morsdag ♥ Gratulerer med dagen mamma, du er verdens beste mamma, jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten deg den dagen i dag.jeg er vikelig glad i deg. I dag skal det bli koselig vi reiser til Farsund for å treffe bestemor og far ♥  ellers så vet jeg ikke hva jeg skal gjør resten av kvelden. 

//google//
 

Ha en fin Kveld ♥ 

 


Hello kitty

hallo alle sammen! 
i dag har jeg vært nede i Lillesand og i sørlandssentere for å finne tapet, men fant ikke en jeg likte. så det ble ikke noe i dag, men men finner sikker noe en dag 
så kjøpte meg som neste er kokosboller bare at det var hello kitty   

hello kitty ♥

Numm Numm! 

har du smakt disse ?? 

 


Dreadlocks

hei foklens!
jeg har så lyst på dreadlocks, jeg synes det er så utrolig fint og stilig :)
liker det virkelig men, jeg vil ikke ha i helle håret mitt vil bare ha under. så jeg tenkte jeg skulle kjøpe hair extensions
som noen kunne lage dreads av det. Er litt greit hvis jeg ikke liker det så kan jeg ivetfall velge selv om jeg liker det eller ikke. 

//Bilde fra google// 

Hva synes du om dreadlocks?
Har du hatt det før ? 
  


counter-strike source

Hallo alle sammen! 
Ja det har ikke blitt så mye blogging på meg, og jeg beklager så mye for det. Fordi jeg har spillet css allså counter-strike source. jeg har blitt helt avhengig av det, jeg synes det  er utrolig morsomt og lett å bli kjent med folk der, jeg kan ikke forsakt hvor gøy det er. er det noen av dere som spiller det ? acc min er: Eneliam


  Ha en fin kveld♥


Mein Land

jeg greier serøst ikke vente til å se Rammstein til neste år.
for i fjor fikk jeg se at de skulle ha konsert da var alle billettene utsolgt, så da jeg og pappa var hos onkelen min fikk jeg høre på radio at rammstein skulle komme til norge 19 februar da var jeg så happy!! å løp hend til pappa og onkel og sa at jeg skulle på konsert.

gleder meg !! ♥

Nå har jeg blitt helt hekta på den nye musikkvideoen Mein land

6.desember
Tips: Lag motiv på kubbelys

I går kveld satt jeg å prøver å lage motiv på kubbelys for første gang det var faktisk gøy å prøve
isdeden for en vanlig kjedelig farge eller uten motiv så lagde jeg med motiv i går gikk greit ble litt fornøyd med den til å ha gjort første gang c:  


Det er hva du trenger å ha når du skal lage motiv: 
1. kubbelys
2.Fine servietter
3.Saks
4.Bakepapir
5.Strykejern


-har du gjort sånn før ?? 

     


Høstbilder


 


nytt design!

Som dere kanskje ser så har jeg fått meg nytt design :) Og det har min kjære venninne Camilla Regina ordnet for meg. Er ikke så mye endringer, men ny header, mindre bilder, annerledes bakrunn og tekst osv. Bildene ser kanskje litt rare ut :P fordi bildene er blitt forminska til 600 px men liker det sånn! Er enda noen ting som skal justeres men akkurat nå er jeg bare glad for en forandring :)

Hva synes dere??

re??
Tirsdag 4.10.2011

var en tur i dyreparken med familien og venner var kjempe koselig. Noen bilder fra dyreparken 
 


Lørdag 1.10.2011

bilder fra lista fyr var kjempe koselig :) 

Lista fyr     


valpene


 


Drømmehuset!

Det er hva jeg kaller for drømmehuset! valper

 


Ønsker meg!

ønsker å ta piercing i navlen

- hva synes du om navle piercing ?                                                                 


gjesteinnlegg

Hei på dere! Er camilla regina som skriver. Er nå hos Mailene, det er kjempekoselig :-) jeg skal gjesteinnlegge litt mens hun henter sengetøy å diverse. Skal nemlig sove over hos henne. Det er en stund siden! Blir koselig. Vet ikke helt hva vi skal gjøre etter på og senere, men det finner vi ut av..

Kom til henne sånn i 4 tiden. Jeg elsker kuer, så jeg maste på ho sånn at vi kunne gå en tur og se på de, ute ved veien dems. Ikke dem sine kuer da mennee, jeg gikk inn til de! Sykt søte de er. Kom en hel flokk mot oss. Og jeg gikk inn til dem, og jeg trodde de var kuer..

Camilla Regina: Ehm, hvor er jura dem sine egentlig? *Kikker*
Mailene: Ehm...
Camilla Regina: *Tenker..* Hva faaen? Dette er jo okser for pokker! *Løper vekk*
Mailene: Haha, det er kanskje best du gikk ut ja. Se på den ene, med horn!
Camilla Regina: LOL! Tenk vist de hadde tatt meg! LOOL 

Så, tror jeg skal tenke meg om et sekund før jeg går inn til sånne igjen, hihi! Ikke at de var så sinna så det ut som, men uansett!!!!!!!! 

Men nå har jeg skrevet endel. Dere får ha en kjempe fin kveld mailenes lesere <3 

France ManikyrMangotango


Det du trenger:
2dl Vanniljeyoghurt
1/2 Bannan
200g Frossen mango eller melon
Kjør alt raskt i foodprocessoren.


For en genial ide!

 


R.I.P Amy Winehouse

Hun døde i dag Lørdag den 23.07.2011, Klokka:18:33 :( 

Amy Winehouse har slitt med rusmisbruk, spiseforstyrrelser og  depresjoner   

det er ikke til å tro at hun er død og hun som ikke er mer en 27 år gammel. 

 du kan lese om det Her    R.I.P 


Det er helt sykt !

Det er helt sykt det som skjedde i går ! 

med bomben i oslo og utøya, at en person kan visse så mye hat er helt utrolig åssen verden er i dag..  

som har drept så mange det er helt uvikelig for meg å tenke på at det har skjedd. 

Jeg kan ikke tro det alle som ble drept alle de som ble  skadet. 

det er helt forferdelig å se det på tv, og det er jo enda være for de som har opplevd dette

å se sin bestevenn dør eller at du ser mange døde personer rundt omkring.

håper han sitter i det fengsel for alltid som han garantertt ikke gjør !   

R.I.P  

 


Mini Cupcake :D

Da har jeg fått en rosa muffinsjern av Mamma :D

er kjempe førnøyd med den 
Dumper kattunger i ......

Dumper kattunger i søppelsekker og pappbokser

En mann hadde lagt disse kattene opp i søppelsekk og overlevert den til

noen barn, men de kunne jo ikke ta vare på kattene så de tok kontakt med noen

eller hun som foteller om dette.

hvordan greier folk å gjør sånn men små søtee og uskyldige kattunger.

Jeg blir bare mer og mer irritert på folk som gjør sånn,

da skjønner jeg ikke hvorfor de skal ha dyr i det helle tatt da kan de like godt ha uten dyr 

synes jeg. håper han får en kraftig bot og får mye kjeft! som han fortjener..


du kan lese mer om den saken her !


Nytt Design!

Hei hei :)

nå har camilla regina lager et nytt designe til meg ♥

Tusen Tusen Takk!  for at du gidder å lage det til meg :)

jeg er kjempe fornøyd med det ♥

 


Vanilje Yoghurt og Røde Druer

Vanilje Yoghurt med Røde Druer er utrolig godt! :D  
Christer og Eirik

ja nå er Christer og Eirik her og vi har det kjempegøy! :-)


Min nye ring
bildene ;)

Da var jeg kommet hjem igjen ;) 

det har vært en koselig i dag med Camilla Regina   :D <3

har kost meg masse og tatt bilder av mye rart :)ja jeg liker å ta bilder av blomster er som han dere hemulen på mummitrollet

utforske blomster ;) hahajeg er glad, fornøyd og håret mitt står i alle rettninger og kanter  haha :)   

gjort i dag ??

-Mailene 


Grilldag hos Camilla Regina

God morgen mine lesere :D 

jeg skal til Camillla regine og vi skal grille og kose oss masse ;) 

det kommer bilder senerer i kveld eller i morgen, men skal prøve å legge de ut i kveld :)

jeg rekker ikke å skrive så mye akurat nå blir snart hentet ønsker alle en fin dag :D 

hva skal du gjør i dag ?? 

 

-Mailene 


Gjeste innlegg

Hei dere :-) gjeste innlegg her fra Camilla Regina. Sover nå hos mailene igjen, det er koslig <3


Fikk gave i går :)

Hei :) 

igår fikk jeg en gave av Camilla Regina  ♥ 

som jeg egentilg skulle få til konfirmasjonen min.

Det jeg fikk var en personlig almanacka fra personligalmanacka.se, som Camilla hadde laga spesielt til meg :) 

jeg synes den var utrolig fin og åssen hun har laget den.. og den er ganske grei å ha med seg over alt :))

Den er så litten å søt . Gleder meg til å skrive i den :)  tusen tusen takk Camilla jeg er så utrolig fornøyd med den:)

jeg har ikke ord til å si ting. Glad i deg ♥

Tusen tusen takk <3 

har du almanacka ?? 

hva synes du om gaven?? 

 

-Mailene 


Mailene

Velkommen! Hei, jeg heter Mailene Larsen, jeg er 16 år gammel og bor i Lillesand. Jeg har blogget i over 3 og 1/2 år, og her på bloggen vil du få lese om omtaler, bilder, tanker, ønsker og alt jeg har lyst til å dele. Blir kjempeglad for tilbakemeldinger!

Venneforespørselhits