Lose your soul

jeg har fått en eller flere sanger på hjernen i det siste og det er Dead Man's Bones sitter å hører på de om og om igjen for jeg synes sangene er så bra'e. så når jeg først har fått en sang på hjernen som jeg virkelig liker, kan jeg hører på den vær dag + opptil flere ganger på en dag :D og får opp masse tanker nå jeg hører på den musikken som jeg ikke kan beskrive åssen det er. Det finns ikke ord til det, er alt fra positive til negative tanker jeg får. Men synes sangen er såå fin!!   Håper alle får en riktig fin kveld!

 

 oh,

you're gonna lose your soul, tonight.

you're gonna lose your soul,

you're gonna lose your soul,

tonight, tonight.

oh,

you're gonna lose control, tonight.

you're gonna lose control,

you're gonna lose control,

tonight, tonight, tonight.

[barnekor]

i get up in the morning

to the beat of the drum

i get up to this feeling,

keeps me on the run.

i get up in the morning,

put my dreams away,

i get up, i get up, i get up again.

Read more at 


Gangster Squad

Søndag den 13. januar var jeg på kino med noe kamerater, gledet meg som en ung til å se Gangster Squad. Synes traileren så bra ut så jeg gledet meg som en unge til å se den sammen med de andre! :) Filmen handler om et sted i Los Angeles i 1949. Om Politikorpset LAPD kjemper en tøff kamp for å beskytte byen mot amerikansk østkyst-mafia i dette storslåtte gangsterdramaet med Ryan Gosling, Sean Penn, Josh Brolin og Emma Stone. kan anbefalen denne om du liker Drama / Gangsterfilm kunne gjerne sett den igjen på kino. Noen som har sett den ?

//Google// synes filmen var rå! :) 
Mailene

Velkommen! Hei, jeg heter Mailene Larsen, jeg er 16 år gammel og bor i Lillesand. Jeg har blogget i over 3 og 1/2 år, og her på bloggen vil du få lese om omtaler, bilder, tanker, ønsker og alt jeg har lyst til å dele. Blir kjempeglad for tilbakemeldinger!

Venneforespørselhits