mine ord, mine tanker

hei folkens! 
jeg har tenkt jeg kunne skrive litt om dyreplager! selv om jeg har skrevet litt om det for en stund tilbake, men jeg vil bare få det ut. hvis jeg først snakker med en person om sliker ting så kan jeg sitte i mange dager å tenke på det. 
Hva skal vi med ekte pelsvest,pelsjakke, pelspledd, osv..? at vi mennesker kan være så jævlige mot dyr. De vakkre skapningene, de er mye finere i skogen en at det skal være et plagg på et menneske. Pelsvest er så stygt at det går ikke ann tenk på de stakkars dyra som blir mishandla. Jeg er så irritert at noe folkt ikke kan forstå det, hva med hvis jeg skulle mishandla noen de var glad i?? ... kan jo like godt mishandle mennesker som et dyr!  jeg blir så forbanna og irritert.. ååå. Skjønner ikke hva folk tenker..  men jeg vil ikke snakke om det er så irriter det koker over snart.  kunne sakt så mye mer .. 


//Google// 
  
- Hva synes dere om ekte pelsvest ?     


Sønner av Norge!

Hei folkens 
i går kveld så jeg på Sønner av Norge. haha jeg kan ikke noe annet end å le, den er utrolig morsom likte filmen.
Men den kunne sikkert vært mye bedere :) Synes den var bra for det om! Jeg kan anbefale denne filmen for de
som liker å se på: Dramatiske scener og seksuelle skildringer som kan virke forstyrrende på barn under 11 år,
gjør at filmen får 11-årsgrense.  

//Google// 


Her kan du se trailer - «Sønner av Norge»

Sønner av Norge" er en film om opprør, pønkrock, drabantbyhelvete, og konflikten mellom hippier og pønkere. Men mest av en historie om uvanlig far-sønn-forhold, og styrken i de båndene vi av og til gjør vårt beste for å rive over.

 

- Har du sett den ?? 

photoshoot!

Heisann! 

Jeg vil bare beklager for dårlig blogging igår, men jeg hadde eller har enda da besøk av Camilla Regina og hun har sovet over hos meg♥ Hadde en koselig dag. Istad var vi ute en tur og tok bilder, det var morsomt, lenge siden vi har tatt bilder nå. Legger ut bilder vi har tatt her :) ha en kjempe fin lørdag videre!


Hva synes dere om bildene? :)

 


My new friend

Hallo alle sammen! ♥ 

i går fikk jeg meg en nye venn, som var utrolig skjønn. en hamster det er en stundsiden jeg har hatt hamster. 
den er utrolig liten og søt, bilde ble veldig uklar men fikk ikke noe bedre og nå sitter jeg og tenker på å finne ett navn til henne :) 


   Ønsker alle en riktig fin kveld videre  ♥ 

- har dere noen forslag til hva den kan hete /et jente navn ? 
 


bilder!

hei hei! da var jeg hjemme igjen, etter en utrolig helg som har gått alt for fort. men men, jeg kan jo si litt om konserten.

KONSETREN VAR HELT RÅÅ!!! det er det første jeg kan si :)  da jeg sto utenfor følte jeg meg rar og hvorfor skulle jeg stå utenfor hvallhall.. det var helt uvrikelig for meg at jeg skulle se Rammstein for første gang. Det tok ikke så lang tid før jeg var inne, og stillte men i midten i mens jeg venter spent til å se de, men først spilte oppvarmingsband de var faktisk brae og het: Deathstars etter di var ferdig med å spille noen låter tokk det ikke lang tid før rammstein kom etter deathstars var ferdige.konserten var kjempe bra. Lys showe var bra fyrverkerie var også kjempe bra og bare se de var joo moro!! 
det er det tøffeste jeg noen sinne har sett. vil gjerne se de flere ganger :)  
det er en konset jeg virkelig kan anbefale dere :)  og på slutten sa till lindemann  på norsk ''vi elsker dere, tusen takk''

- var du der ?
 


Bilder fra i dag

hei igjen! 
ja det skjedde en del galskap i dag kan jeg si, hehe.. Det var utrolig koselig å treffe camilla igjen, har hatt det utrolig gøy og koselig :) sått å game, og var ned i sentere :)
GOD NATT!!   


Beautyblender

  

- hva skal du i dag ?? :) 

 


Happy valentine's day <3

hallo:) 
i dag er det valentins dag har hatt en fin valentins dag i dag. ♥
stille og fredelig. Er ganske fornøyd i dag for jeg fikk min t-shorte :D
 
Håper alle har hatt en fin valentine's dag ♥ 

 


Innkjøp

jeg og mamma skulle til sørlandssentere så fikk kjøpt meg noe
innkjøp ønsker alle en fin kveld videre 

 


Morsdag

god dag  

i dag er det morsdag ♥ Gratulerer med dagen mamma, du er verdens beste mamma, jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten deg den dagen i dag.jeg er vikelig glad i deg. I dag skal det bli koselig vi reiser til Farsund for å treffe bestemor og far ♥  ellers så vet jeg ikke hva jeg skal gjør resten av kvelden. 

//google//
 

Ha en fin Kveld ♥ 

 


Hello kitty

hallo alle sammen! 
i dag har jeg vært nede i Lillesand og i sørlandssentere for å finne tapet, men fant ikke en jeg likte. så det ble ikke noe i dag, men men finner sikker noe en dag 
så kjøpte meg som neste er kokosboller bare at det var hello kitty   

hello kitty ♥

Numm Numm! 

har du smakt disse ?? 

 


Mailene

Velkommen! Hei, jeg heter Mailene Larsen, jeg er 16 år gammel og bor i Lillesand. Jeg har blogget i over 3 og 1/2 år, og her på bloggen vil du få lese om omtaler, bilder, tanker, ønsker og alt jeg har lyst til å dele. Blir kjempeglad for tilbakemeldinger!

Venneforespørselhits