tips til neglelakk

Slik holder neglelakken lenger:

1.
Husk alltid å skru igjen lokket på neglelakkene ordentlig og oppbevar dem i kjøleskap. På denne måten får de en lengre levetid.

2. Mange neglelakker dekker bedre og holder lengre hvis du legger to lag.

3. Avslutt med et lag overlakk hvis du ønsker at neglelakken skal være ekstra holdbar. Da unngår du som regel at neglelakken skaller av etter to dager.

4. Før du påfører neglelakk bør du skyve neglebåndene helt tilbake.
3. Mars <3

hei alle sammen :)
nå sitter jeg her å er kvalm og har vondt i halsen  osv ..
i går så skulle jeg reise til oslo. 

og jeg sto opp 4 på morgen og gjore meg klar til å gå  

og da pappa hadde kjørt et styke. så kjørte han til en mann og snakka en stund der da ble jeg så iritert å jeg massstte på han helt til han kom. for vi skule ta båten til onkel. for onkel skule vise hvor det var.
og da vi kom til onkel så spiste vi og snakka litt og da det hadde gått en stund så spurte jeg om vi kunne gå og da kom de.
og venta på at dørene skulle åpne og det tok en stund å jeg venta og venta og litt sener så måtte vente ennå mer for det de skulle gjør det klart til døra å jeg venta og det bar is kaldt i tilegg og var våt på beina.
og da de endelig hadde åpnet døra så måtte vi vente litt før de slapp inn noen. å til slutt åpna de og jeg ble jo helt most 
da jeg skulle inn og da jeg kom inn begynnte jeg å løpe men, da fik jeg kjeft av en vakt  ha skrek (gå rolig)  og da jeg kom fram måtte jeg vente ennå mer å jeg merka jeg fikk vondt i ryggen mange av bildene er uklare eller så ser du det ikke så godt 


jeg har aldri har det så gøy i mitt liv tror jeg :) 
det var så sykt gøy  
jeg vet ikke åssen e skal si det men jeg har det kjempe gøy :) 
men e tror jeg vil prøve å sov litt til 
er så trøtt 

og jeg kan ikke tro at jeg har sett de ennå var du der ??Mailene

Velkommen! Hei, jeg heter Mailene Larsen, jeg er 16 år gammel og bor i Lillesand. Jeg har blogget i over 3 og 1/2 år, og her på bloggen vil du få lese om omtaler, bilder, tanker, ønsker og alt jeg har lyst til å dele. Blir kjempeglad for tilbakemeldinger!

Venneforespørselhits