helg!

Endelig helg!! :D men har ikke noe planer så for bare se hva som skjer, kjeder meg litt så for se om jeg finne noe jeg kan gjør :)  og har ikke så mye å si om i dag en at jeg ble ferdig med å tegne den planten som jeg begynte i går og her er da resultate åssen den ser ut nå :) 

ØNSKER DERE ALLE EN RIKTIG GOD HELG !!! :D 

R + Skal gjør i helga ? 
 


godt å komme hjem

Må si det har vært en koselig tur ned til danmark, og båt turen gikk fint :) så gikk alt fint,jeg kan ikke beskrive min tur ned ditt. Har hatt det så utrolig moro og var kjempe morsomt å se strand var utrolig fint likte den plassen kjempegodt og var deilig å bade også, bada  2 ganger like moro som alltid. og vi var to dager i fårup det var gøy, vi tok det meste som var der, likte spesielt lynet den var gøy!! og vi var ute å kikket på ting som var der og det jeg kjøpte legger jeg ut senere :)  som sakt så har det vært en fin tur, det er en tur jeg ikke vil glemme ♥

er utrolig fint !

kunne tenkt meg reise ned ditt flere ganger 


savner den plassen!!

lynet ♥ aner ikke hvor mange ganger vi tok den 


blokhus

hadde en fin tur der nede :) 
 

R +  Noen av dere som har vært i danmark i sommerferien ?


 


Mailene

Velkommen! Hei, jeg heter Mailene Larsen, jeg er 16 år gammel og bor i Lillesand. Jeg har blogget i over 3 og 1/2 år, og her på bloggen vil du få lese om omtaler, bilder, tanker, ønsker og alt jeg har lyst til å dele. Blir kjempeglad for tilbakemeldinger!

Venneforespørselhits