counter-strike source

Hallo alle sammen! 
Ja det har ikke blitt så mye blogging på meg, og jeg beklager så mye for det. Fordi jeg har spillet css allså counter-strike source. jeg har blitt helt avhengig av det, jeg synes det  er utrolig morsomt og lett å bli kjent med folk der, jeg kan ikke forsakt hvor gøy det er. er det noen av dere som spiller det ? acc min er: Eneliam


  Ha en fin kveld♥


Mein Land

jeg greier serøst ikke vente til å se Rammstein til neste år.
for i fjor fikk jeg se at de skulle ha konsert da var alle billettene utsolgt, så da jeg og pappa var hos onkelen min fikk jeg høre på radio at rammstein skulle komme til norge 19 februar da var jeg så happy!! å løp hend til pappa og onkel og sa at jeg skulle på konsert.

gleder meg !! ♥

Nå har jeg blitt helt hekta på den nye musikkvideoen Mein land

6.desember
Tips: Lag motiv på kubbelys

I går kveld satt jeg å prøver å lage motiv på kubbelys for første gang det var faktisk gøy å prøve
isdeden for en vanlig kjedelig farge eller uten motiv så lagde jeg med motiv i går gikk greit ble litt fornøyd med den til å ha gjort første gang c:  


Det er hva du trenger å ha når du skal lage motiv: 
1. kubbelys
2.Fine servietter
3.Saks
4.Bakepapir
5.Strykejern


-har du gjort sånn før ?? 

     


Mailene

Velkommen! Hei, jeg heter Mailene Larsen, jeg er 16 år gammel og bor i Lillesand. Jeg har blogget i over 3 og 1/2 år, og her på bloggen vil du få lese om omtaler, bilder, tanker, ønsker og alt jeg har lyst til å dele. Blir kjempeglad for tilbakemeldinger!

Venneforespørselhits